Știri 4 iulie 2015

Biserica Ortodoxă va cinsti miercuri pe Sfinții Mucenici Epictet și Astion.
Cu acest prilej, mâine, de la ora 8.00, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va oficia Sfânta Liturghie la mănăstirea „Sfinții Epictet și Astion” de la Capidava.
Mănăstirea Capidava a fost înființată pe 1 iulie 2007, în apropierea cetății cu același nume.
De asemenea, marți de la ora 18.30, ierarhul nostru va oficia slujba vecerniei la biserica cu hramul Sfinții Epictet și Astion din cartierul constănțean km-5.

Crucea Roşie împlineşte astăzi 139 de ani de activitate umanitară.
Organizaţia s-a înfiinţat pe 4 iulie 1876, când Principele Ghica a decis să organizeze o societate de ajutor pentru militarii răniţi în război.
Cu timpul, Crucea Roşie s-a axat pe pregătirea şi intervenţia în caz de dezastre, prevenirea îmbolnăvirilor, îngrijirea copiilor şi bolnavilor dar şi promovarea cunoştinţelor de igienă şi pregătirea pentru acordarea primului ajutor.
În Constanţa, la invitaţia directorului Filialei din Constanţa a Crucii Roşii Române, angajaţi, voluntari şi parteneri vor marca acest eveniment mâine de la ora 17:00, pe Terasa Radio Constanţa.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept